online geld verdienen

Online geld verdienen

Online geld verdienen is gratis veilig & betrouwbaar en snel geld verdienen,wie wilt dat nou niet? Dat dacht ik dus ook en daarom ben ik begonnen met online geld verdienen met spaarprogramma’s. Er zijn nu ik weet niet hoeveel spaarprogramma’s maar daar ben ik niet overal lid van want er zijn maar een aantal spaarprogramma’s die echt te vertrouwen zijn en die laat ik aan je zien op deze pagina. Ik ben bij een heleboel programma’s lid geweest maar die betalen je niet uit of zijn opeens uit de lucht verdwenen of je verdiende er heel slecht en weinig emailtjes dus die daar heb ik me uitgeschreven en ben nu dus alleen lid bij de beste spaarprogramma’s!

Bij de spaarprogramma’s verdien je geld op verschillende manieren, zoals:

 • e-mailtjes lezen
 • facebook & twitter
 • shoppen met korting
 • leden aanmelden (referrals)
 • banners klikken
 • klik & win
 • enquêtes & prijsvragen

Hoe kan het gratis zijn?

De reclames die je op tv ziet of op de radio hoort zijn behoorlijk duur om te maken en laten uitzenden. Dus een veel goedkopere manier is door het via internet te doen. De adverteerders betalen een bepaald bedrag aan de spaarprogramma’s(de tussenpersoon) om de advertenties te laten zien aan de leden. Deze advertenties worden via de emailtjes verstuurd zodat de leden het kunnen bekijken. Als je een aantal leden erop ingaan om bijv een bepaald product te kopen hebben de adverteerders hun geld er al vaak uit en zo verdienen zei geld en wij (de leden) dus ook. Makkelijker geld verdienen kan dus niet.

Sneller verdienen..

E-mailtjes lezen is natuurlijk leuk en simpel geld verdienen maar dat kan natuurlijk ook iets sneller. Je kunt natuurlijk ook leden aanbrengen via jouw persoonlijke link. Er zijn talloze manieren om leden aan te brengen (referrals). Je kunt een mailtje sturen naar al je vrienden,familie of collega’s met jouw aanmeld link erin. Of een eigen website maken of een startpagina en dat kan natuurlijk gratis. Of met socialmedia. Deel jouw link via Facebook of Twitter. Bij de meeste spaarprogramma’s kan je ook shoppen met korting,ook wel cashback genoemd. Een zeer goede spaarprogramma
hiervoor is moneymiljonair. Hier kan je kiezen uit 1952 webwinkels en dus keuze genoeg! Bij deze spaarprogramma kan je ook elke dag GRATIS meedoen aan de bingo. Als je de bingo wint verdien je maar liefst €200,- !! Dat is pas lekker snel geld verdienen.

Uitbetalen..

Als je de uitbetalings-limiet hebt behaald kan je een uitbetaling aanvragen. Dat is meestal bij de €10,- of €12,50 euro. De uitbetaling word betaald op je normale bankrekening dus je hoeft geen andere aparte rekening te openen. Hieronder staat een uitbetaling die ik heb ontvangen,het is een printscreen van mijn rekening.

Spaarprogramma´s..

Bij deze spaarprogramma´s verdien je op een leuke en snelle manier geld. Aanmelden kan door aan de rechterkant op aanmelden te klikken.

spaarprogrammaaanmeldbonusuitbetaling vanafaanmelden
spaaractief€0,50€12,50aanmelden
nucash€1,-€10,-aanmelden
cashbackkorting€7,50€25,-aanmelden
iCentje€1,-€10,-aanmelden
myclics€1,25€12,50aanmelden
qassa€1,-€10,-aanmelden
cashze€1,50€10,-aanmelden
gekkengoud€1,-€10,-aanmelden
iPay€1,25€12,50aanmelden
goudscout€1,25€12,-aanmelden
geldrace€1,25€12,50aanmelden
dutcheuro€1,25€12,50aanmelden
mailbeurs€1,-€10,-aanmelden
extraeuro€1,-€10,-aanmelden
crazymails€1,-€7,50aanmelden
jiggy€1,-€11,50aanmelden


handige tip!

Meld je bij zoveel mogelijk spaarprogramma´s aan om sneller geld te verdienen!

Kijk ook eens op: Makkelijk en gratis online geld verdienen

 

3 gedachten over “online geld verdienen

 1. Ulysses Teran

  I simply want to tell you that I’m new to blogs and truly savored you’re website. Most likely I’m likely to bookmark your website . You absolutely have excellent well written articles. Thanks for sharing with us your web page.

   
  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *